Категории

За нас

За Вас, фирми и свободно практикуващи лица, предлагащи стоки и услуги на българския пазар

Reklamator.com е Бизнес онлайн каталог, предоставящ актуални и полезни данни за български фирми и свободно практикуващи лица, които имат възможността да представят дейността си на челни позиции при търсене. Порталът е изграден по последни технологии и изисквания в бранша на интернет рекламата. Лесен за навигиране, с прецизна функционалност, бърза и точна реакция на търсачката, Reklamator.com е перфектната възможност за презентиране на продуктите или услугите Ви в интернет пространството.

Reklamator.com дава възможност да се представите, да се състезавате, да рекламирате себе си и дейността си, чрез безплатен и платени абонаментни планове.

За да участвате в тази безкрайна рекламна надпревара е необходимо единствено да направите регистрирация в Reklamator.com. Това Ви дава възможност да създадете свой профил, в който да посочите полезна, общодостъпна информация, която лесно, при необходимост, да редактирате и актуализирате. Тук се конкурирате с преките си съперници, борите се за вниманието и интереса на потенциалните си клиенти като ги привличате с интересни и атрактивни оферти.

Препоръчваме Ви, ако имате неясноти, да разгледате предварително "Съвети за оптимизация на профил".

За Вас посетители

Сайтът Reklamator.com е създаден да бъде източник на пълноценна и актуална информация за фирмите извършващи дейност на българския пазар, за предлаганите от тях продукти и услуги, както и за техните нововъведения, промоции и специални оферти. Reklamator.com стимулира честото редактиране на създадените в сайта профили с цел да осигури онази конкурентна среда, в която най-новите, най-добрите и най-интересните предложения достигат най-бързо до Вас.