Категории
Безплатна регистрация

Райсволф България АД - REISSWOLF - Архивиране, Унищожаване, Сканиране на Документи

Райсволф България АД - REISSWOLF - Архивиране, Унищожаване, Сканиране на Документи
Категория: Компютри и интернет; Консултантска дейност по информационни технологии; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1407
Адрес: ул. Кишенев 13 Б
Телефон: 993 22 84, 417 57 56
Факс: 846 66 23
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: Архиви, архивиране на документи, електронен архив, поверително унищожаване на документи, съхранение, управление , индексиране, сканиране
Профилът е активиран на: 19.01.2011 г.
Последно обновен: 25.01.2011 г.
Предмет на дейност:
REISSWOLF Bulgaria - Архиви, архивиране на документи, електронен архив, поверително унищожаване на документи, съхранение, управление , индексиране, сканиране на архиви и документи
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
REISSWOLF предлага услуги, свързани с документите на Вашата организация. Тези услуги покриват целия жизнен цикъл на документа - от неговото създаване, до неговото унищожаване и представляват цялостна система, изграждана в продължение на 25 години. Системата на REISSWOLF ще ви спести време и пари.

REISSWOLF Group - организация с повече от 25 години опит и дейност в 26 държави.Райсволф България АД е част от REISSWOLF Group - организация с повече от 25 години опит и дейност в 26 държави. Като част от тази група, REISSWOLF Bulgaria съблюдава най-високите стандарти за сигурност, надеждност и качество.

Архиви, архивиране на документи, съхранение и управление на архиви, индексиране на архиви.
http://www.reisswolf.bg/архивиране-на-документи-съхранение-и-управление-на-документи-и-архиви

Поверително унищожаване на документи, архиви и носители на данни.
http://www.reisswolf.bg/поверително-унищожаване-на-документи-архиви-и-носители-на-данни

Електронен архив, електронно архивиране, създаване и управление на електронни архиви, сканиране на документи и архиви.
http://www.reisswolf.bg/електронен-архив-електронно-архивиране-сканиране-на-документи-и-архиви

Документи, съхранение на документи, управление на документи, стандартизация и оптимизация на документация

Всяка организация създава и работи с документи. Голяма част от тези докумети са поверителни - съдържат поверителна информация, лични данни на служители и клиенти, договори и т.н. С течение на времето обемът на тази документация нараства и работата с нея се превръща в сериозна задача.

Ако в един момент са били необходими просто няколко класьора и стелажа, то след време са необходими цели помещения специално определени и пригодени за съхраненеито на тези документи.

Ако в един момент служителите на фирмата/организацията са услявали да поддържат ред и тези документи са били лесно достъпни, обикновенно идва момент, в който обемът на този архив превръща намирането на конкретен документ в сериозно изпитание.

Всеки документ има минимален срок за съхранение отпределен със закон. Следенето на тези срокове също е сериозно изпитане и изисква сериозна организация. Тази документация трябва да бъде поверително унищожена, не просто предадена за вторични суровини или изхвърлена. Поверителното унищожаване на документи, архиви и носители на данни е система, цялостен процес.

Голяма част от тези документи са необходими и в цифров вид. Дигитализирането на документи, изграждането на електронен архив и неговото управление изисква систематизиран подход и сериозни инвестиции.

Създаването на собствено архивохранилище, наемане/обучение на персонал, закупуване на специализирана техника, специализиран софтуер, обучение на персонала за работа със специализирания софтуер и т.н - това е реално и изпълнимо решение, но е свързано със сериозни инвестиции и приложението му отнема много време.

REISSWOLF е лидер в Европа в съхранението, управлението и поверителното унищожаване на документи и архиви. Ще ви спестим време и пари.
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
База на REISSWOLF:
Божурище
бул. Европа 10
Логистичен парк Божурище
п.к. 2227

Други профили от тази категория:

ДИСТЕМ  ЕООД Савиа консултинг Импакт Системс ЕООД Вегал Дизайн ООД