Категории
Безплатна регистрация

Алфа ТМ ООД - Дипломни и курсови работи

Алфа ТМ ООД - Дипломни и курсови работи
Категория: Образование и обучение; Образователни дейности ; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1303
Адрес: бул. Сливница 142, вх. А, ап. 3
Телефон: 02/9310246 0886369000
Skype: alfatmood
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: Дипломни работи, курсови работи, реферати, есета, казуси, казус, реферат, есе, доклад, разработка, разработки
Профилът е активиран на: 28.01.2011 г.
Последно обновен: 28.01.2011 г.
Предмет на дейност:
Екипът на АЛФА ТМ ООД се занимава с разработване на дисертации, дипломни и курсови работи, есета, реферати и казуси в продължение на 9 години. Специалисти от всички области на хуманитарните, обществените и техническите науки се грижат за качеството на материалите, които се изработват след поръчка.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Създаването на писмени разработки никога не е било лесно дори и от онези талантливите безспорни таланти в българската и световната литература. Какво остава за нас простосмъртните, дарени с ограничени възможности, а и време, за да напишем нужната разработка. Целият процес е свързан с дълго търсене и безкрайни часове четене в библиотеките на различни научни книги.

Написването на една дипломна работа отнема около 1 месец постоянство и упоритост, а не всеки е готов на такава саможертва. Затова екипът на "АЛФА ТМ" ООД е тук и е готов да ви помогне или по-точно премине през целия гореописан процес вместо вас. Накрая вие получавате необходимата ви разработка в готов вид и разбира се, предварително зададеният срок е спазен.

Други профили от тази категория:

Клуб Малките Големи Звезди Уроци по китара в гр. Пловдив Английски език - Школа по езици - "Обеля 1" LuckyKids