Категории
Безплатна регистрация

перфект2007еоод - покриви и улуци

перфект2007еоод - покриви и улуци
Категория: Строителство и ремонт; Покривни работи; Административна област: Хасково
Населено място: димитровград, Пощ. код: 6400
Телефон: 0898456405,0896020399
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: pokrivi, uluci, wodostoci, hidroizolacii, tenekedjiiski raboti, покриви, безшевни улуци, ремонт на покриви.
Профилът е активиран на: 02.02.2011 г.
Последно обновен: 13.09.2011 г.
Предмет на дейност:
покривни-водоотвеждащи системи, строително-тенекеджийство, безшевни улуци, водосточни трьби, хидроизолации, изграждане и ремонт на покриви.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Американски безшевни улуци

Американските безшевни улуци се произвеждат от метал и могат да бъдат с неограничена дължина. Ламарината, от която те се изготвят, е предварително нацепена във вид на лента с определена ширина и навита на руло. Дебелините, които се използват, са 0,5-0,6 мм. Тя се подава в машината за производство на безшевни улуци и от тук нататък всичко става автоматично, като от другата страна на машината излиза готовият улук. Машината може да бъде и мобилна, като по този начин производството на безшевни улуци става на място до строителния обект. По този начин се „изтеглят” готови парчета улуци с дължини, които точно съвпадат с дължините на стрехите на сградата, без значение от това какъв е размерът им. Затова не се налагат снаждания и закопчавания на улуците по дължината на стряхата. Просто по цялата продължителност имаме един цялостен безшевен улук.

Това е и основното предимство на безшевните улуци. Установено е, че в 99% от случаите на теч при конвенционалните метални улуци той е в областта на снадките. Също така, появата на ръжда при поцинкованите такива става най-бързо и много по-рано отново точно в тези зони. Ето защо, премахването на снадки при металните улуци означава елиминиране на тези проблеми и значително увеличаване на живота и сигурността на системата.

Други профили от тази категория:

Динад Комерс "Паркетино-мебелино" ЕООД Монтаж Каубоя ООД МБМ Металуърк ЕООД
Изпрати запитване до
перфект2007еоод
Всички полета е задължително
да бъдат попълнени.
име: 
e-mail: 
Текст от картинката: 
изпрати