Категории
Безплатна регистрация

ОУЕЙСЪРВИЗ ЕООД - ВСИЧКО Е ПО-КРАСИВО С КОВАНО ЖЕЛЯЗО

ОУЕЙСЪРВИЗ ЕООД - ВСИЧКО Е ПО-КРАСИВО С КОВАНО ЖЕЛЯЗО
Категория: Дом, градина и обзавеждане; Производство на мебелно обзавеждане; Административна област: София - град
Населено място: СОФИЯ, Пощ. код: 1360
Адрес: бул. Европа 126
Телефон: 0887513889
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: портали, парапети, огради, решетки, ковано, градински, мебели, аксесоари, врати, цветарници, камина, лампи, елементи, декоративни, желязо, метални
Профилът е активиран на: 16.02.2011 г.
Последно обновен: 16.02.2011 г.
Предмет на дейност:
Име на фирма: alWayService ltd
Дейност: Продажба на материали, аксесоари и изделия от ковано жеязо. Изработка и монтаж на огради, парапети, декоративни изделия от ковано желязо, аксесоари за камина, осветителни тела( фенери), градински мебели и др.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
alWayService е семейна фирма, създадена в духа и с традициите на старите майстори. Всеки наш продукт е подбран с внимание за качество и функционалност, във всеки проект влагаме страст и фантазия, виждаме клиентите като партньори, които постепенно се превръщат в наши приятели. Философията ни лежи върху усета за всеки детайл, дълбоко вярвайки, че малките неща могат да доведат до големи промени. Затова всеки наш проект приемаме като предизвикателство, в което вплитаме желание, естетика, красота, доза уникалност и грижа за околната среда, продуктите ни са по-различни от тези на масовия пазар, а разработките от ковано желязо са красиви като произведения на изкуството.

Други профили от тази категория:

Търговско Обзавеждане ЕООД & Миро 901 Мебели - МСМ Принт ООД Van Vliet Flower Group Камо Дизайн