Категории
Безплатна регистрация

uval2007 - Отпушване на канали

uval2007 - Отпушване на канали
Категория: Дом, градина и обзавеждане; Дейности по почистване; Административна област: Софийска област
Населено място: София, Пощ. код:
Адрес: uval@uval2007.com
Телефон: 0878757634
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: Отпушване на канали, Почистване на септични ями, Почистване на кало и масло уловители, Индустриално почистване, Видео диагностика на канали,
Профилът е активиран на: 14.03.2011 г.
Последно обновен: 14.03.2011 г.
Предмет на дейност:
Отпушване на канали

Почистване на септични ями

Почистване на кало и масло уловители

Индустриално почистване

Видео диагностика на канали

Измиване на плацове и улици

Измитане на плацове и улици

Размразяване

Отводняване

В и К услуги

Ремонт на канализация
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Фирма „ЮВАЛ 2007” ЕООД е създадена през 2007 г. При нас работи квалифициран персонал, който се грижи за качествено обслужване на клиента. Със своята бързина и коректност ние се стремим да задържим стари клиенти и да си създадем нови.

Основната дейност на нашата фирма е отпушване на канали, изпомпване, отводняване, профилактика на септични ями и шахти, ремонт на вакуум помпи и дистрибуция на дюзи за отпушване на канали и маркучи за високо налягане.

Услугите, които „Ювал 2007” ЕООД предлага на своите клиенти, се отличават с високо качество, специалистите ни са доказани професионалисти в своята област, а оборудването ни е съобразено с всички съвременни изисквания на българското и европейско законодателства.

Екипите ни разполагат с модерно оборудване за отпушване на тръби и канали, с възможност за дълбочинна работа на десетки метри под земната повърхност.

С използване на съвременна техника за видеодиагностика, установяваме причината за честите запушвания - това може да са проникнали корени, счупвания, пропадания и разместване на каналите.

Нашият екип от опитни специалисти ще отпуши бързо и качествено вашите тръби за обратната вода и канализационните тръби...

Други профили от тази категория:

Мармис ЕООД Алмо Транс ООД Никмебел ЕООД ОУЕЙСЪРВИЗ ЕООД