Категории
Безплатна регистрация

Мишел-М ЕООД -

Мишел-М ЕООД -
Категория: Дом, градина и обзавеждане; Търговия с врати и принадлежности за тях; Административна област: Бургас
Населено място: Бургас, Пощ. код:
Адрес: office@mishelm.com
Телефон: 0884047871
Факс: 056844050
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: интериорни врати, врати интириорни, врати, интериорни, врати Мишел-М, Мишел-М
Профилът е активиран на: 18.05.2011 г.
Последно обновен: 09.06.2011 г.
Предмет на дейност:
„Мишел-М” ЕООД е специализирана фирма в продажби и монтаж на входни и интериорни врати, които съчетават високи технологии и дизайнерски решения с естетически усет, с което внасят комфорт и уют във вашия дом. Изключителното разнообразие от цветове и орнаменти, ще ви помогне да подчертаете своя стил и индивидуалност. Нашата цел е предлагане на богато разнообразие от входни, интериорни врати и каси със стилен дизайн, достъпни за всеки.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Входни врати

Входните врати са защитата и облика на вашия дом. Към избора им трябва да се подходи много отговорно. Входните врати, които присъстват на пазара, се различават по видовете заключващи системи, материалите от които са изработени, допълнителните екстри и завършващи покрития. Блиндираните входни врати са снабдени с ключалка с висока степен на секретност и осигуровка против счупване и бампинг. Входните врати, които предлагаме, със сигурност ще осигурят вашето спокойствие и комфорт.

Интериорни врати

Впечатлението от интериорните врати в един дом често не се осъзнава от гостите, но подсъзнателно им въздейства и оформя мнението им за характера на домакините. За да изявите вашата индивидуалност и неповторим стил, се нуждаете от богат избор на интериорни врати, които да са в хармония с цялостното обзавеждане на дома. Ние ще ви помогнем да откриете най-подходящите интериорни врати, подчертаващи уникалността ви и задоволяващи всички ваши изисквания.
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
Гр. Бургас ул. Индустриална 44

Тел/ факс: 056 84 40 50
Моб. Тел : 0884 04 7871
e-mail:office@mishelm.com
www.mishelm-doors.com

Други профили от тази категория:

Кедър ООД Скай Д.Б.И. Рокси Дрийм УНИгардън ООД