Категории
Безплатна регистрация

BOTTEGA DI LUNGAVITA - BOTTEGA DI LUNGAVITA, означаващо БУТИК ЗА ДЪЛГОЛЕТИЕ

BOTTEGA DI LUNGAVITA - BOTTEGA DI  LUNGAVITA, означаващо БУТИК ЗА ДЪЛГОЛЕТИЕ
Профилът е активиран на: 27.06.2011 г.
Последно обновен: 27.06.2011 г.
Предмет на дейност:
ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ
НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА

Професионализмът на BOTTEGA DI LUNGAVITA в областта на изследванията е признат в целия свят.
Техниките за производство отговарят на най-високите международни стандарти и всички изисквания, заложени в законите и търговията.

BOTTEGA DI LUNGAVITA добавя своята уникална ГАРАНЦИОННА КАРТА, която удостоверява абсолютно натуралния произход на компонентите, тяхното положително действие и възможността да се запазват за дълго време, едновременно с декларацията, че удовлетвореността на клиента е изричното желание на компанията.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
BOTTEGA DI LUNGAVITA е италианска компания, която е над 30 години на пазара на натурални продукти и е позната в целия свят като синоним на качество.
В самото име на BOTTEGA DI LUNGAVITA, означаващо БУТИК ЗА ДЪЛГОЛЕТИЕ са заложени принципите, на които се основава дейността: ТРАДИЦИЯ, НАУКА И ИНОВАЦИИ.
Чрез мъдростта да се слеят древната традиция с най-новите достижения в областта на съвремените технически науки, чиято ефективност се основава на постоянния иновационен процес BOTTEGA DI LUNGAVITA предлага на потребителя нови решения за хармонично психо-физическо благосъстояние, съчетано с красота. Всъщност BOTTEGA DI LUNGAVITA предлага два синергитични продукта за красота и дълголетие:

Други профили от тази категория:

Internetporachka.com Георги Н. Сандев Тони Александрова Vision-BG
Изпрати запитване до
BOTTEGA DI LUNGAVITA
Всички полета е задължително
да бъдат попълнени.
име: 
e-mail: 
Текст от картинката: 
изпрати