Категории
Безплатна регистрация

Застрахователен Брокер "Кайен 69" ЕООД - Застрахователна дейност

Застрахователен Брокер "Кайен 69" ЕООД - Застрахователна дейност
Категория: Автомобили и транспорт; Технически прегледи на автомобили; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1231
Адрес: кв.Илиенци ул. Петър Панайотов № 1-2
Телефон: 0876690904
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: Направете си застраховка при нас и се възползвайте от отстъпките, които нашите партньори ще Ви направят, като наши клиенти. Ако имате нужда от изми
Профилът е активиран на: 28.03.2012 г.
Последно обновен: 28.03.2012 г.
Предмет на дейност:
Дружеството е създадено с цел застрахователно посредничество и продажба на всички застрахователни продукти на водещите застрахователни компании в Република България.

Нашата цел е да бъдем близо до своите клиенти, като ги консултираме и насочим да изберат най-добрите продукти, предлагани от водещите застрахователни компании.

Екипа на Кайен 69 оказва пълно съдействие при настъпване на застрахователно събитие. Информира клиентите си при разсрочено плащане за предстояща вноска и изтичане на сключените застраховки. Предлага към всяка застраховка преференции и отстъпки.

Нашата цел е макс
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Обръщаме се към Вас с предложение за застраховки “ГО-МПС” и “Каско-МПС” за вашите автомабили. При нас може да направите плащане на 2-ра, 3-та или 4-та вноска по вече сключена застраховка „Гражданска отговорност“ и „Каско“ към всички компании. При полица сключена при нас на разсрочено плащане ние ще ви уведомяваме чрз SMS за предстояща вноска. Полиците могат да се доставят и на място.

Ние работим с всичките водещи компании по застраховане на пазара и така се стремим да предложим на нашите клиенти, най-добрите условия, а също така и най-ниски цени. Освен това, като наши клиенти можете да полз
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
Работно време от понеделник до събота
9.00-18.00

Други профили от тази категория:

Извозване БГ Автостил  ЕООД MotoEkip КАРАВАНИ 08 ООД