Категории
Безплатна регистрация

ГАЛИКА КЛОН -

ГАЛИКА КЛОН -
Категория: Промишленост и производство; Производство на машини и оборудване за металургията и леярството; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1000
Адрес: ул. 6-ти септември 6 Б
Телефон: 02/9810976; 02/9896190
Факс: 02/9805317
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: Машини за електроерозия, високоскоростни и високопроизводителни обработващи центри, трансферни машини за фрезови и стругови операции, шлайфмашини
Профилът е активиран на: 29.03.2012 г.
Последно обновен: 29.03.2012 г.
Предмет на дейност:
ГАЛИКА е интернационална компания, извършваща инженерингова и сервизна дейност в областта на всички технологии за обработка на метали и осигуряване на качество, инструментални машини и металообработващи машини (машини за металообработка). Като ексклузивен партньор на световни лидери в производството на металообработващи и измервателни машини, понастоящем ГАЛИКА е една водеща компания за производствено оборудване и технологии.

Ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от решения за производствени технологии и приложения, доставка, монтаж и обучение. Същевременно, с помощта на своите стратегически финансови партньори, ГАЛИКА подпомага финансирането на планираните инвестиции. На пазарите в Русия, ОНД и Централна Европа ГАЛИКА е безирала офиси с местни специалисти, извършващи всяка от услугите на фирмата.
Доставките на резервни части и консумативи за нуждите на нашите клиенти се управляват централизирано от Австрия посредством изградени логистични канали.

НАШИТЕ ПРИНЦИПИ:
• ГАЛИКА, като пазарен лидер в търговията с металообработващи машини, насърчава и изисква лидерство.
• Нашата фирма комуникира със своите клиенти динамично, активно, съзнателно и компетентно. Подкрепата за клиента стои на първо място в ежедневната ни дейност.
• ГАЛИКА провежда непрекъснато вътрешни и външни обучения на своите специалисти.
• Ние подкрепяме нашите сътрудници и при повишаване на тяхната лична и непряко свързана с работата квалификация.
• Всеки наш сътрудник поема лична отговорност и дава личен пример.
• Ние работим в екип и подкрепяме организацията и всеки отделен индивид.

Други профили от тази категория:

Керамика ПТ Piastrelle Заваръчни машини АД Колорита 51
Изпрати запитване до
ГАЛИКА КЛОН
Всички полета е задължително
да бъдат попълнени.
име: 
e-mail: 
Текст от картинката: 
изпрати