Категории
Безплатна регистрация

Юбим - транспорт, туризъм, мотел, ресторант

Юбим - транспорт, туризъм, мотел, ресторант
Категория: Туризъм и хотели; Турагентска и туроператорска дейност; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код:
Адрес: бул. Сливница 592
Телефон: 028241990
Skype: motelyubim
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: бирен фест, бира, музика, ресторант, евро 2012, футбол, първенство
Профилът е активиран на: 05.06.2012 г.
Последно обновен: 05.06.2012 г.
Предмет на дейност:
"ЮБИМ" ЕООД се занимава с транспортна и туристическа дейност в страната и чужбина. Фирмата притежава лиценз за извършване на международен автомобилен превоз на пътници и лиценз за туроператор.
През 2007 година фирмата изгражда собствен комплекс от уютен мотел и ресторант, удобно разположен за посещение на редица основни търговски, промишлени и транспортни центрове в западната част на столицата. Непосредствената близост до „Околовръстен път“ и бул. „Сливница“ гарантира и бърз достъп с автомобил до центъра и забележителностите на града.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Мотел-ресторант Юбим и DJ Тони Ви канят да присъствате на организирания Бирен фест под надслов „SAVE WATER DRINK BEER“ от 18.00 часа на 15.06.12 год. до 22.00 часа на 17.06.12 год. на адрес: гр. София, бул. „Сливница“ 592. Ще се лее златната пенлива течност под звуците на хубава музика, приятно настроение и накъде без ЕВРО емоции 2012! Ще има разнообразни игри и забави, танци и награди. За удобство на клиентите ще има осигурен транспорт от метро станция „Сливница“ на всеки кръгъл час, както и от спирката на автобус номер 54 център Божурище(пред Уникредит Булбанк).

Други профили от тази категория:

Триваго Къща Сакутски Хотел Кипарис easyHotel Sofia - евтин НИСКОТАРИФЕН хотел в София