Категории
Безплатна регистрация

СедЕМ езера ЕООД - натурална козметика от природата

СедЕМ езера ЕООД - натурална козметика от природата
Профилът е активиран на: 07.04.2013 г.
Последно обновен: 07.04.2013 г.
Предмет на дейност:
Преди повече от 30 години, смес от микроорганизми е разработена на остров Окинава (Япония) от професор Теруо Хига, която е доказана, че е от голяма полза в много области на нашия живот. Тази смес от ефективни микроорганизми е била идентифицирана като EM и се състои от различни видове микроорганизми, които са били събрани естествено и култивирани по специфичен начин.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Микроорганизмите са микроскопични растителни и животински организми. Дори и да e невъзможно да ги видим с невъоръжено око, те са тези, които стоят в основата на целия живот. Те се срещат навсякъде и са изключително многобройни. Те вършат работата си не само в земята, но също в домовете ни и особено върху и в нашите тела. Ако ни сърби, микроорганизми са замесени, ако имате стомашно разтройство, също. Но когато се чувствате комфортно, храносмилането работи добре и сияете от красота, пак е свързано с микроорганизмите. И така стигаме до извода, че микроорганизмите, които са „добри” за нас
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
Възможните употреби на Ефективни Микроорганизми (EM) са толкова разнообразни, че могат да бъдат прилагани в почти всяка област на живота. Разнообразието на микроорганизми и тяхната адаптивност, дава възможност да се разработват различни варианти, които могат да бъдат използвани за специфични приложения и различни проблемни области свързани с нашия живот.

Други профили от тази категория:

www.podaracitoni.com allpromo.eu www.podaraci.bg Bubamara-bg
Изпрати запитване до
СедЕМ езера ЕООД
Всички полета е задължително
да бъдат попълнени.
име: 
e-mail: 
Текст от картинката: 
изпрати