Категории
Безплатна регистрация

Елмотив ООД - Бъдещето е вече с нас!

Елмотив ООД - Бъдещето е вече с нас!
Категория: Автомобили и транспорт; Производство на мотоциклети; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1113
Адрес: Тинтява 15-17
Телефон: +359899991202
Skype: el-motive
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: скутер, мотопед, нисък разход, електрически скутер, електроскутер, електрически велосипед, скутер на ток, Елмотив ООД, еко, електрическо колело.
Профилът е активиран на: 29.05.2013 г.
Последно обновен: 29.05.2013 г.
Предмет на дейност:
Фирма Елмотив ООД е вносител и дистрибутор на електрически превозни средства - скутери и велосипеди. Скутерите са марка Jonway и се сглобяват в България! 24 месеца гаранция! Всички модели, които се предлагат от фирмата, са с постояннотокови безколекторни електродвигатели с мощност 3 kW. Батериите са силиконови 48 V 40 Ah. С едно зареждане се изминават между 60-85 км, в зависимост от състоянието на батерията, скоростта, товара, терена, външната температура и др. фактори. Конструкцията на някои от моделите позволява бързото и лесно изваждане на батериите и тяхното зареждане извън скутера.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
В момента цените на всички електрически мотопеди са намалени с 10%! Елмотив ООД извършва гаранционен и извън-гаранционен сервиз на електрически превозни средства. Предлагаме също така резервни части- акумулатори, зарядни устройства, а също и тунинг на електрически скутери- мощни двигатели, контролери, аерография и др.
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
Офисът и шоурумът на фирмата се намират на ул.Тинтява 15-17 (междъ басейна Дианабад и КАТ-София). Сградата е на Дейзи Технолоджи. Работно време: всеки делничен ден от 9:30 до 18:30.

Други профили от тази категория:

Хамали Престо ЕТ Жорко 2002 Мото Рум ЕООД Автокасто - автоморга