Категории
Безплатна регистрация

РИНГ Инженеринг ООД - Производство на терморегулатори,контролери,броячи,таймери

РИНГ Инженеринг  ООД - Производство на терморегулатори,контролери,броячи,таймери
Категория: Електроника и комуникации; Промишлена електроника; Административна област: Пловдив
Населено място: Пловдив, Пощ. код: 4000
Адрес: ул. Царево 10
Телефон: 032/622146
Факс: 032 622 146
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: Фирмата ни произвежда регулатори за матрици с горещо-леякови системи, температурни регулатори и програмируеми контролери, броячи и таймери.
Профилът е активиран на: 25.06.2013 г.
Последно обновен: 25.06.2013 г.
Предмет на дейност:
Фирмата РИНГ Инженеринг ООД произвежда средства за автоматизация: контролери, регулатори, броячи и др. Фирмата е специализирала в производство на регулатори на матрици с горещо-леякови системи. Фирмата извършва и инженерингова дейност: подмяна на управлението на стари машини и линии, инженеринг на нови машини, проектиране на изделия по задание на клиента.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Регулаторът HR4 е най-новата ни разработка от серията регулатори HR. Той представлява 4 канален терморегулатор за матрици с горещолеякови системи.

Регулаторът HR4 се отличава с компактен корпус, подобрен потребителски интерфейс и добавена функционалност. На предния панел има бутони за всеки канал за директна промяна на заданието. Добавено е и измерване на токовете на отделните зони и индикация за изгорял предпазител. Както и при другите регулатори от серията HR, HR4 е с вградени мощни изходи до 16А, с компенсационни кабели за термодатчиците и силови кабели за нагревателите.

Други профили от тази категория:

Протект ООД ПРО ТЕЛЕКОМ ООД www.gsm-world.biz Балканбит ООД