Категории
Безплатна регистрация

Evterpa - Парфюми от България!

Evterpa - Парфюми от България!
Категория: Козметика и парфюмерия; Търговия на дребно с парфюми и козметични стоки ; Административна област: Стара Загора
Населено място: Чирпан, Пощ. код: 6200
Адрес: ул."П. Яворов" 15
Телефон: 041351415
Факс: 041351411
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: парфюми, кремове, шампоани
Профилът е активиран на: 10.07.2007 г.
Последно обновен: 10.07.2007 г.
Предмет на дейност:
Евтерпа - Парфюми от земята на розите, парфюми от родината на Орфей, парфюми от земите на траките!

Евтерпа - Парфюми от България!

Фабрика Евтерпа е първата частна козметично - парфюмерийна фабрика в България. Продуктите на фабрика Евтерпа са разработени в лабораториите на фирмата.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Парфюм Евтерпа Класик вече от няколко години стана символ за български парфюм. Уникалната му разработка, с три променящи се ухания в течение на времето, го прави незабравим и запомнящ се с ярката си индивидуалност. Това е вълнуващ, изтънчен, класически аромат, пробуждащ въображение и чувственост. Разкошното ухание на парфюм Евтерпа Класик привлича мъжете и повишава тяхната естествена агресивност!

Парфюм Евтерпа Късмет в любовта, с елегантната си стъклена опаковка и топлия си, подчертано женствен и тайнствен аромат е предназначен за романтични, но и дейни жени, които обичат да побеждават.

Парфюм Евтерпа Нежни чувства е ярък и чувствен парфюм, съдържащ в себе си и дръзки нотки, които го правят подходящ за дами, които искат да се чувстват още по- привлекателни.

Парфюм Евтерпа Ухание на любов, с великолепния си стъклен флакон и незабравимия си аромат на жасмин, който плавно отстъпва на нежната момина сълза е за свободни по дух дами, които подчертават своята естествена хубост и сила на характера. Това ухание на Евтерпа е добър избор за всяка възраст.

Парфюм Евтерпа Завинаги любов е тежък, магнетичен аромат с едва доловими ориенталски акценти, който стимулира сетивата, подканяйки ги към изживяване на нови страсти. Това е парфюм, който носи в себе си дързост и изтънченост и пренася притежателката си в приказни страни, изпълнени с екзотика и магия.

Мъжките серии на Евтерпа включват силни и запомнящи се мъжки парфюми, разнообразни афтършейви, дезодоранти, пяна за бръснене и кремове за бръснене.

Фабрика Евтерпа /Д-р Чернев /

С любов !... от Евтерпа
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
София - ул."Пиротска" 16

Други профили от тази категория:

MonAmo.bg Маркови парфюми на едро - гарантирано... Гримьор Sea Of Life