Категории
Безплатна регистрация

Детски клуб Приятели - Частна занималня и детски клуб за деца от 3-10г.

Детски клуб Приятели - Частна занималня и детски клуб за деца от 3-10г.
Категория: Образование и обучение; Детски градини и предучилищно обучение; Административна област: Варна
Населено място: Варна, Пощ. код: 9000
Адрес: Александър Малинов 14
Телефон: 0886546086
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: Намираме се в сърцето на гр.Варна - в непосредствена близост до морето, х-л Черно море, Шишкова градина, СОУ Климент Охридски. ЕЖЕДНЕВНО в продълже
Профилът е активиран на: 10.09.2013 г.
Последно обновен: 10.09.2013 г.
Предмет на дейност:
Намираме се в сърцето на гр. Варна - в непосредствена близост до морето, х-л Черно море, Шишкова градина, СОУ Климент Охридски.

ЕЖЕДНЕВНО в продължение на три години ние събуждаме интересите на нашите деца! Развиваме ги! Даваме им възможност за изява!

Ако искате и Вашите деца искат да научават повече, да обогатяват интересите си, да изразяват талантите си. . . Ако искате и Вашите деца да попият от опита на хора, чиито имена са известни в обществото и са доказани във времето и практиката си. . .

Разполагаме с 4 учебни зали, стая за игра и отдих, трапезария, широк вътрешен двор. Квал
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Намираме се в сърцето на гр.Варна - в непосредствена близост до морето, х-л Черно море, Шишкова градина, СОУ Климент Охридски.

ЕЖЕДНЕВНО в продължение на три години ние събуждаме интересите на нашите деца! Развиваме ги! Даваме им възможност за изява!

Ако искате и Вашите деца искат да научават повече, да обогатяват интересите си, да изразяват талантите си... Ако искате и Вашите деца да попият от опита на хора, чиито имена са известни в обществото и са доказани във времето и практиката си...

Разполагаме с 4 учебни зали, стая за игра и отдих, трапезария, широк вътрешен двор. Квалифициран
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
Пирот 11

Други профили от тази категория:

НАЦИОНАЛНА ПРОФ. ГИМНАЗИЯ ПО ВЕТЕРИНАРНА МЕДИЦИНА Център за бременни. Фондация Приятелство Езикови курсове в Малта Образователен център Алеф