Категории
Безплатна регистрация

Агенция за социални услуги - Агенция за социални услуги

Агенция за социални услуги - Агенция за социални услуги
Категория: Услуги и консултации; Социални услуги в обществото; Административна област: София - град
Населено място: Казанлък, Пощ. код: 6100
Адрес: 23 Пехотен Шипченски Полк 2
Телефон: 0878 92 45 85
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: Социални, Услуги, Социални Услуги, Социален Асистент, Домашен Помощник, Гледане на Възрастни, Гледане на Болни, Гледане на Деца, Рехабилитация
Профилът е активиран на: 25.03.2014 г.
Последно обновен: 25.03.2014 г.
Предмет на дейност:
Лицензирано бюро за социални услуги предоставя обгрижване на възрастни, болни, деца, медицински манипулации, рехабилитация, почистване на домове и офиси, както и осигуряване на транспорт с придружител до здравното заведение.

Бюрото ни разполага с квалифициран персонал от болногледачки, детегледачки, домащни помощнички, медицински, педагогически лица и рехабилитатори. Обслужващият персонал е от кадри доказали, че са отговорни, с много опит, със свидетелство за съдимост, здравна книжка, препоръки и обгрижват болните с изключително внимание, уважение и съпричастност.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Предлаганата от нас услуга може да бъде както почасова, така и целодневна в зависимост от изискванията на болните. Когато се касае за 24 часово обслужване, разполагаме със социални асистенти, детегледачки и домашни помощнички за цялата страна. Работното време на Лицензирано Бюро за Социални услуги е целодневно до 20:00 часа с един почивен ден в неделя.

Лицензирано бюро за социални услуги с управител Стефка Карагенска е регистрирано под № 872-05 за социален асистент за възрастни хора и под № 872-06 за домашен помощник на възрастни хора.
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
гр. Стара Загора

ул. Васил Левски № 30

Пощенски Код 6000

Други профили от тази категория:

www.bezplatni.net Център за преводи и легализация 6VIA - AFFILIATE NETWORK PLATFORM Оптимизация от MySEO