Категории
Безплатна регистрация

Колхида - Ясен Ценов ЕТ - WWW.KNIJNABORSA.BG - най-новия онлайн магазин за книги!

Колхида - Ясен Ценов ЕТ - WWW.KNIJNABORSA.BG - най-новия онлайн магазин за книги!
Категория: Магазини и търговия; Онлайн търговия; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код:
Адрес: бул. „Цариградско шосе” 131, хотел АТМ, партер
Телефон: 0887554661
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: Knijnaborsa, онлайн магазин, книги, knigi, online magazin, автор, издателствто, Колхида, kolhida
Профилът е активиран на: 10.04.2014 г.
Последно обновен: 10.04.2014 г.
Предмет на дейност:
Knijnaborsa. bg е най-новия онлайн магазин за книги и първата електронна книжна борса за книги в България. Тук по лесен и достъпен начин ще се запознаете с най-новите и аткуални заглавия, с последния нашумял бестселър, с най-модерния автор. Ще бъдете в течение на всички предстоящи книги. Ще се информирате за текущите промоции. Ще разберете кои са най-популярните и продавани издания на българския книжен пазар. Ще оформите удобно вашата заявка. Ще получите атрактивна търговска отстъпка. Отстъпката ви ще нараства пропорционално на поръчаните книги.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
. В отделни категории ще намерите удобно подредени и лесни за търсене детски книги, романи, речници, учебници и учебни помагала, книги за дома, здрави и дълголетие, пъзели, игри, CD, DVD, квилинг, декупаж, хартиени модели и много други.
Можете да се абонирате за електронния ни бюлетин, в който ви информираме за всички новости на книжния пазар в България. Можете да спестите време като поръчате всичко нужно при нас и получите заявката си в рамките на 24 часа. Можете да спестите средства и да получите пратката си без транспортни разходи.
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
Заповядайте в нашия търговски офис на адрес: София 1784, бул. „Цариградско шосе” 131, хотел АТМ, партер, посетете сайта на издателството www.kolhida.bg или електронния ни магазин www.knijnaborsa.bg, в който освен нашите книги ще намерите всичко, което българският книжен пазар предлага.

Други профили от тази категория:

Вестино ЕООД ЕТ Аутоколор - Желю Атанасов Булметекс ООД An-G Design
Изпрати запитване до
Колхида - Ясен Ценов ЕТ
Всички полета е задължително
да бъдат попълнени.
име: 
e-mail: 
Текст от картинката: 
изпрати