Категории
Безплатна регистрация

Parfimo.bg - Маркови оригинални парфюми и козметика. Всички марки.

Parfimo.bg - Маркови оригинални парфюми и козметика. Всички марки.
Категория: Козметика и парфюмерия; Търговия на дребно с парфюми и козметични стоки ; Административна област: Сливен
Населено място: Сливен, Пощ. код: 8800
Адрес: бул. " Панайот Хитов" 71
Телефон: +359 876 101213
Skype: xperimental_bg
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: парфюм, парфюми, козметика, маркова козметика, оригинални парфюми, луксозни парфюми, маркови парфюми
Профилът е активиран на: 24.11.2014 г.
Последно обновен: 24.11.2014 г.
Предмет на дейност:
Parfimo. bg е най-големият вносител и онлайн търговец на качествени парфюми и козметика в България. Представител на един от най- големите онлайн търговци на оригинални парфюми и козметика в Централна Европа.
Интернет магазинът предлага маркови оригинални продукти в наличност на конкурентни цени. Сайтът е лесен и удобен за ориентиране за крайния потребител. Над 320 000 оригинални продукта в наличност в нашите складове и готови за доставка. Нашите складове зареждат стотици магазини, бутици, търговци на едро и дребно, търговски центрове и по- малки складове в цяла Европа.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Високата конкуренция на този пазар не е повод за притеснение за фирмата, защото тя има собствена формула за поддържане на успех. Мащабите на фирмата и пазарите, на които работи гарантират предлагането само и единствено на оригинални маркови парфюми и козметични продукти, които се набавят директно от производителите и парфюмерийните къщи.
Както знаете парфюмите и козметиката са бързооборотни стоки, които се продават с голямо текучество. Резултатите, които постигаме с други афилиейт партньори в други страни са изключително добри и ползотворни и за двете страни.

Други профили от тази категория:

Олком ЕООД Бредис ООД E_laser ФМ Груп