Категории
Безплатна регистрация

ЛУКС СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ООД - ОКАЧЕНИ ФАСАДИ И РЕМОНТИ

ЛУКС СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ООД - ОКАЧЕНИ ФАСАДИ И РЕМОНТИ
Категория: Строителство и ремонт; Довършителни строителни дейности; Административна област: Русе
Населено място: Русе, Пощ. код: 7000
Адрес: бул. Липник 114
Телефон: 0894533851
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: Дистрибуция на врати, щори и парапети. Извършва монтаж на комарници, навеси за климатици, изработка и поставяне на рекламни табели.
Профилът е активиран на: 19.02.2015 г.
Последно обновен: 19.02.2015 г.
Предмет на дейност:
„Лукс Строй Инженеринг” Русе предлага пълна гама от продукти и услуги, свързани с довършителните дейности в строителството. Доказан екип от професионалисти реализира проектни решения, съчетавайки традиционните технологии на работа с краетивни подходи. Гъвкавост и динамичност, прецизност и коректност към всеки детайл са в основата на множеството успешно осъществени практики в областта на строителството.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
През последните няколко години „Лукс Строй Инженеринг” провежда поредица от активности, свързани с модерния облик на бизнес и административни сградите. Фирмата изработва и монтира окачени и вентилируеми фасади.Пълният пакет от услуги, ориентирани към частни и корпоративни клиенти, включват още къртене на настилки и облицовки, гипсови шпакловки, замазки, боядисване, подмяна на ВиК и Ел инсталации, доставка и монтаж на дограма, поставяне на ламиниран паркет, фаянс, теракот, гипскартон, саниране, преградни стени, изграждане на тераси, зимни градини, окачени тавани.

Други профили от тази категория:

Макс Ковъринг ООД Метал Монтаж ЕООД Матеком ЕООД Прохайм ЕООД
Изпрати запитване до
ЛУКС СТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ ООД
Всички полета е задължително
да бъдат попълнени.
име: 
e-mail: 
Текст от картинката: 
изпрати