Категории
Безплатна регистрация

Джули - Семеен хотел „Джули“ срещу Централна ЖП гара София

Джули - Семеен хотел „Джули“ срещу Централна ЖП гара София
Категория: Туризъм и хотели; Места за отсядане; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1233
Адрес: бул. Христо Ботев 165
Телефон: 028320102
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: хотел, хостел, нощувки, София, център, централна гара, автогара, самостоятелни стаи
Профилът е активиран на: 01.02.2017 г.
Последно обновен: 01.02.2017 г.
Предмет на дейност:
Хотел „Джули“ е разположен в центъра на гр. София, срещу Централна ЖП гара и Автогара София. Намира се пред входа на метростанция "Централна гара" и спирките на автобусите и трамваите от градската мрежа, чрез които може да стигнете лесно и бързо до всяка една точка на столицата. Хотелът се намира в непосредствена близост до важни държавни институции и административни учреждения, специализираните клиники "ЗОРА" И "СВЕТЛИНА" за диагностика и лазерно лечение на очни заболявания, както и Втора и Пета многопрофилни болници, Транспортна болница, банки, офиси и други.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Тих и уютен, на достъпна цена, на ключово място в столицата, рецепция и охрана (24-7), чистота, безплатен високоскоростен (Wi-Fi) интернет, кабелна телевизия с голям набор от програми, с добро отопление на стаите, ново обзавеждане, отлично обслужване. Предлагат се почасови почивки и отстъпки за групи. Хотел „Джули“ работи целогодишно, предлагащ всички удобства, необходими за приятния ви престой.

Други профили от тази категория:

www.traveland.bg Почивка на самия бряг в Царево! Хотел Рожен на Връх Рожен Къща за гости Балканец