Категории
Безплатна регистрация

Хамали Груп - Хамали Груп

Хамали Груп - Хамали Груп
Категория: Автомобили и транспорт; Услуги по преместване; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код:
Адрес: София
Телефон: 0899251143
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: хамали, хамалски услуги, хамали софия, хамалски услуги софия, хамали транспорт, хамали преместване, хамали цени, хамалски услуги цени,
Профилът е активиран на: 16.05.2017 г.
Последно обновен: 16.05.2017 г.
Предмет на дейност:
Хамали Group е съвсем нова фирма на пазара и въпреки това ще останете очаровани в избора си на компания предлагаща хамали и хамалски услуги на територията на град София и страната. Стремим се да осигурим най-качествените хамали и хамалски услуги, пренасяне на дома или офиса като предложим и добри цени според избора на услуги които ще изберете.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Ние знаем колко е стресиращо едно преместване което е свързано и с редица други проблеми, затова можем да улесним всичките неприятности по подготовката като предложим доставка на опаковъчни материали, план за преместване, товарене, разтоварване или друга хамалска дейност от която се нуждаете.

Нашата група ще ви помогне с подготовката за преместване като осигури опаковъчни продукти, опаковане на вещите, демонтажни, монтажни услуги на мебели, товарен транспорт и разбира се отзивчиви хамали които ще преместят цялото ви лично имущество без много стрес, бързо и качествено.
Допълнителни адреси/офиси/магазини/работно време:
0-24

Други профили от тази категория:

Адимекс и Кондев ООД Бора  Ауто ООД Газ Сервиз Мотомекс ООД