Категории
Безплатна регистрация

Хотелски апартаменти в София и България -

Хотелски апартаменти в София и България -
Категория: Недвижими имоти; Даване под наем на недвижими имоти; Административна област: София - град
Населено място: София, Пощ. код: 1142
Адрес: бул. Евлоги Георгиев №63
Телефон: 02/9641060, 0888792953
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: апартаменти в софия, апартаменти българия, софийски апартаменти, хотелски апартаменти, хотел, настаняване в софия, настаняване в българия
Профилът е активиран на: 01.06.2017 г.
Последно обновен: 01.06.2017 г.
Предмет на дейност:
Настаняване в София и други градове на България. Луксозни, напълно обзаведени хотелски апартаменти за краткосрочен и дългосрочен наем.

Ние ще Ви покажем една от най-привлекателните страни на туризма и ще направим Вашия престой незабравим! Много бизнесмени или туристи, които за кратко време посещават София, предпочитат настаняване в добре обзаведени апартаменти на хотелски начала пред алтернативите на хотели в София. Хотелските апартаменти са много популярни, защото цената на нощувката в тях е по-ниска от тази на хотелите в София, а и престоят в тях дава по-голяма свобода и удобство.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Нашите апартаменти под наем в София са разположени на удобни местоположения в идеален център, около Мол София, НДК и Студентски град. Те са луксозно обзаведени, с много екстри и са подходящи както за краткосрочни нощувки в София, така и за по-дълго пребиваване. Пожелаваме Ви приятен и ползотворен престой в нашите апартаменти!

Други профили от тази категория:

Българска Земя Милен Йорданов България за Вас Екватор
Изпрати запитване до
Хотелски апартаменти в София и България
Всички полета е задължително
да бъдат попълнени.
име: 
e-mail: 
Текст от картинката: 
изпрати