Категории
Безплатна регистрация

Дунавска Сървейорска Компания ООД - Дунавска Сървейорска Компания - Вашият сигурен партньор !

Дунавска Сървейорска Компания ООД - Дунавска Сървейорска Компания  - Вашият сигурен партньор !
Категория: Услуги и консултации; Експертна дейност и оценки; Административна област: Русе
Населено място: Русе, Пощ. код: 7000
Адрес: ул. Александровска 1
Телефон: +359888466826
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: стоков контрол, аварийни констатации, стифадорско обслужване , стокови експертизи и икономически оценки и експретизи, пробоврмане, лаборатонри анализи
Профилът е активиран на: 08.04.2018 г.
Последно обновен: 08.04.2018 г.
Предмет на дейност:
ДУНАСКА СЪРВЕЙОРСКА КОМПАНИЯ ООД е независима частна организация за Стоков контрол, Аварийни констатации и аварийно комисарство, Стокови и икономически оценки и експертизи, Стифадорско обслужване и укрепване на товари, Освидетелстване състоянието на транспортни средства, Управление на обезпечения по фирмени банкови кредити. Седалището и адреса на уравлене е в гр. Русе, Команията е със засилено присъствие в пристанищата по р. Дунав – Русе, Силистра, Свищов, Лом, Сомовит, Козлодуй, Видин, с изградена мрежа от агенти на територията на страната.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Учредители и съдружници на Дунавска Сървейорска Компания ООД са : ТОТАЛ КОНТРОЛ ЕООД, ГЛОБАЛ КАРГО КОНТРОЛ ЕООД и ТОТАЛ КАРГО ИНСПЕКШЪН ЕООД.
Съчетавайки различни предимства: Над 25-гоишен опит в контролната дейност, висок професионален ценз и тясна специализация на служителите, всеки един от учредителите се обединява за съвместна работа, създавайки добавена стойност в полза на клиента и утвърждавайки ДУНАВСКА СЪРВЕЙОРСКА КОМПАНИЯ ООД като разпознаваем и предпочитан търговски партьор.

Други профили от тази категория:

Ирис  Дизайн  EООД ARTBEST GirlsBG.net Diabetinfo.com
Изпрати запитване до
Дунавска Сървейорска Компания ООД
Всички полета е задължително
да бъдат попълнени.
име: 
e-mail: 
Текст от картинката: 
изпрати