Категории
Безплатна регистрация

Ликс Мебел ЕООД - Ликс Мебел - обзавеждането, за което мечтаете!

Ликс Мебел ЕООД - Ликс Мебел - обзавеждането, за което мечтаете!
Профилът е активиран на: 04.06.2019 г.
Последно обновен: 04.06.2019 г.
Предмет на дейност:
Фирма “Ликс Мебел” предлага комплекси услуги: от проектиране и изграждане до монтаж и доставка на мебели по индивидуални проект - по Ваш дизайн или изготвяме такъв специално за Вашите нужди и според личните Ви предпочитания.
Изработваме мебели по поръчка за Вашия дом, офис, хотел, търговски и обществен обект.
Имаме честта да работим с креативен и способен екип, който толкова години успява да се справи с всички предизвикателства и да превърне в реалност всяка ваша мечта. С “Ликс Мебел” реализирането на проекта Ви ще бъде лесно и приятно. При нас ще получите съвети, насоки и идеи.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Гарантираме качество, професионална изработка и спазени срокове за изпълнение. Наш главен приоритет е обзавеждането, което произвеждаме, да е функционално и удобно, с високо качество и на бюджетни цени.
Нашият опит ни помогна да придобием множество качества, като усъвършенствахме своите умения и знания през годините. В течение сме с най-актуалните тенденции при проектирането и дизайна на мебели, което ни дава увереност за достигане на желаният ефект и резултати.
Нашата цел е да имаме все повече доволни клиенти, което постигаме с поддържането на високо качество и прецизност в своята работа.

Други профили от тази категория:

Стил и Дизайн  ООД Мерко - Иван Янкулов СД"Интернационал-5" ДИРА ДИЗАЙН ЕООД
Изпрати запитване до
Ликс Мебел ЕООД
Всички полета е задължително
да бъдат попълнени.
име: 
e-mail: 
Текст от картинката: 
изпрати