Категории
Безплатна регистрация

Invest Time - Вашият личен брокер!

Invest Time - Вашият личен брокер!
Категория: Недвижими имоти; Агенции за недвижими имоти; Административна област: Варна
Населено място: Варна, Пощ. код: 9000
Адрес: Бул. Съборни № 40
Телефон: 0878606786
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: недвижими имоти, покупка на апартамент, продажба на апартамент, наеми, агенция, Варна, брокер на недвижими имоти, продажба на къща, продажба на парцел
Профилът е активиран на: 07.12.2019 г.
Последно обновен: 07.12.2019 г.
Предмет на дейност:
INVEST TIME е основана през 1995 г. и за последните 25 години сме помогнали на стотици варненци да продадат или да купят имот с помощта на нашите професионални агенти.
Нашите агенти са обучени професионалисти и използват модерни технологии и доказано успешни системи на работа, за да постигат максимална ефективност при покупката или продажбата на имоти и да постигнат най-добрата цена за Вас когато продавате, както и да намерят най-добрия имот когато купувате.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Избирайки агент на INVEST TIME Вие ще разполагате и с нашите добре установени проактивни инструменти за маркетинг по всички маркетингови канали, които е целесъобразно да се използват, за да получите отлична услуга и оптимална цена при покупка или продажба.
Ако обмисляте покупка или продажба на имот обадете ни се още сега! Ние с удоволствие ще ви помогнем с безценни и напълно безплатни съвети с които ще избегнете редица скъпо-струващи грешки.
Научете повече на нашия уебсайт investtime.bg или ни се обадете на тел. 0878 606786

Други профили от тази категория:

Bulrosinvest.com Милен Йорданов Ню Хоум СВ Имоти Явор БГ