Категории
Безплатна регистрация

Yantra Grand Hotel **** - Гранд Хотел "Янтра"

Yantra Grand Hotel **** - Гранд Хотел "Янтра"
Категория: Туризъм и хотели; Хотелиерство ; Административна област: Велико Търново
Населено място: Велико Търново, Пощ. код: 5000
Адрес: пл. Велчова завера, ул. Опълченска 2
Телефон: 062/600607
Факс: 062/606569
E-mail:
Вземи линк към профила: Ключови думи: хотели, Търново, нощувка
Профилът е активиран на: 23.07.2007 г.
Последно обновен: 23.07.2007 г.
Предмет на дейност:
Гранд Хотел "Янтра" се намира в старата столица на България - Велико Търново в Стария град. От хотела се разкрива великолепен изглед към старата част на града, към Великотърновския университет и Архитектурните резервати "Царевец" и "Арбанаси".
Гранд хотел "Янтра" предлага на своите гости уютно обзаведени апартаменти, двойни и единични стаи, ресторант, конферентна зала, както и модерно оборудван SPA & Wellness център. Хотелът разполага още с уютен лоби-бар с камина, виенска сладкарница, изискана ВИП зала, арт-галерия, електронно казино.
Актуално - новини, оферти, промоции, полезна информация:
Гранд хотел Янтра разполага с модерно оборудвана конферентна зала /100-130 места/ с възможности за симултантен превод и мултимедийни презентации, и с 2 малки комфортни зали с по 10 места. Предлага организирането на професионални семинари, конференции, фирмени тържества, сватби.
Ресторантът на Гранд Хотел "Янтра" е мястото, от където можете да се любувате на великолепен изглед към хълма Царевец и да се наслаждавате на аудиовизуалния спектакъл "Звук и светлина". Ресторант "Янтра" предлага и единствения по рода си в града барбекю кът, в който шишовете се въртят от водно колело.
В модерния SPA & Wellness център може да изпитате незабравими мигове на релакс. Разполага със Сауна и парна баня, плувен басейн с джакузи, модерен фитнес, солариум, кабинети за SPA & Wellness терапиии с известните марки на Academie, Gerard's и медицинската козметика на немската фирма Dr. Spiller. Предлагат се най-новите терапии за лице и тяло: класически масаж, ароматерапия, масаж с мед и шоколад, масаж с вулканични камъни, антицелулитни терапии, таласотерапии, терапии за повдигане и стягане на бюст, процедури и програми за лице.

Други профили от тази категория:

ПАРК ХОТЕЛ ПАНОРАМА Къщи за гости Одаята Слънчев ден - международна конференция Апартамент "Райски кът" Поморие