Запазен знак
Меню

СЕРВИЗ НА ПРИНТЕРИ - ИНФОСТАР -

Категория: Компютри и интернет; Ремонт на компютърна и комуникационна техника; Търговия на едро с периферни устройства; Административна област: София - град Населено място: София, Пощ. код: 1303 Адрес: Зона Б-5 Бл.3 Телефон: 02/9204244; 02/9204346
E-mail: Web страница: www.infostar-bg.com


Вземи линк към профила:

СЕРВИЗ НА ПРИНТЕРИ - ИНФОСТАР - Услуги

Абонаментен сервиз на принтери

Какво означава абонаментната поддръжка?

 • Дежурни аварийни сервизни екипи.

Абонатът има на разположение екип от опитни сертифицирани сервизни техници 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, които във всеки един момент са готови за технически консултации и отстраняване на аварии.

 • Време за реакция при авария.

Регламентирано време за реакция и отстраняване на аварията.

 • Оборотни принтери.

С цел осигуряване непрекъсната работа при сериозна авария на абоната веднага се предоставят за ползване оборотни принтери, ако ремонта ще отнеме повече време.

 • Задължителни периодични профилактики и диагностики.

С цел значително намаляне честотата на аварии, спестяане на голяма част от разходите за ремонт и увеличаване на активния живот на принтерите извършваме профилактики на място при абоната включващи:

 • Основно разглобяване на печатащото устройство;
 • Щателен технически преглед на всички блокове, модули и възли;
 • Почистване и смазване;
 • Механически и електрически регулировки и настройки със специализирани уреди и инструменти;
 • Проверка съответсвието на електрическите и механическите параметри със спесификацията на производителя;
 • Тестване в локален и комплексен режим на работа;
 • Подробен технически отчет за текущото състояние на устройството.
 • Обслужване на място при абоната.

Техническото обслужване се извършва на място при абоната във всяка една точка на страната, като всички разходи за транспорт са за наша сметка.

Ремонти и Цени

Ремонт на принтери:

Извършваме бързи и качествени ремонти на всички видове принтери, давайки три месеца гаранция за всеки извършен ремонт.
В процеса на експлоатация се износват и дефектират различни модули и възли на печатащите устройства. Нашaта цел е ремонт на дефектните блокове (което в болшенството случаи е възможно), а не влагане и продажба на скъпи резерни части. Клиентът винаги е информиран за състоянието на техниката, като при неотложна необходимост от смяна на резевна част се извършва консултация на клиента за всички възможни варианти - цени, алтернативи на оргинални резервни части с такива на други производители.

Цена на ремонта:

С цел гарантиране на качествен ремонт на принтери без оскъпяване, всеки ремонт се оценява спрямо вложения труд необходим за отстраняване на проблема. За разлика от многото фирми предлагащи твърда цена за ремонт на принтер, таксуването на час грантира, че клиента ще заплати само за действително свършена работа.

При приемане на принтер за ремонт в сервиза, се извършва събеседване, пълна диагностика на принтера и клиента се осведомява за цената на труда и ако е необходимо цените на резервни части.

В случай, че ремонта на принтера е невъзможен или отказан поради висока цена, клиента не заплаща диагностика!

Цена на абонамента:

Цената на абонаментната такса е индивидуална за всеки клиент. Тя се определя спрямо изискванията за безотказна работа на печатащите устройства, честота на профилактичните прегледи, брой на печатащите устройства.

При подписване на абонаментен договор разходите за труд и транспорт са за наша сметка, като има възможност да се поемат и разходите за резервни части.