Запазен знак
Меню

БАСЕЙНИ ЛЮТО -

Категория: Строителство и ремонт; Строителство на спортни съоръжения; Административна област: София - град Населено място: София, Пощ. код: 1373 Адрес: ул. Суходолска 185 Телефон: 02/9204117; 02/9628717; 02/9620579
E-mail: Web страница: www.lutobg.com


Вземи линк към профила:

БАСЕЙНИ ЛЮТО - Услуги

Филтриращи системи

Филтриращите системи се монтират на борда на басейна и не се нуждаят от допълнително строителство на помещение за помпи и филтри. Отпада необходимостта от изграждане на инсталационни коридори, полагането на тръбни системи, както и оформянето на отвори по коритото на басейна за дюзи, скимери и прожектори.

Басейни

Технологията се базира на две патентовани техники:
– двустранен кофраж, позволяващ изграждането на басейни с произволни размери и форма. – Филтърна група тип “моноблок”, позволяваща филтрация без изграждане на тръбна разводка около басейна и машинно помещение за поместване на филтри и помпи.

Водни съоръжения

Люто ООД изгражда водни съоръжения на холандската фирма VAN EGDOM – водни пратери, водни пързалки и др.

Лепени изделия

В производствената си база, фирма „Люто” разполага със съвременни машини за заваряване на двустранно промазани брезенти, както и висококвалифицирани специалисти с над 15 годишен опит.

Хидроизолации

Фирма „Люто” извършва полагане на фолийни PVC хидроизолации, имащи много добри механични свойства, UV защита и устойчивост на стареене.

Езера

Фирма “ЛЮТО” създаде специализирана група за проектиране и изпълнение на изкуствени езера, облицовани с полимерни, фолийни изолации.