Запазен знак
Меню

БАСЕЙНИ ЛЮТО -

Категория: Строителство и ремонт; Строителство на спортни съоръжения; Административна област: София - град Населено място: София, Пощ. код: 1164 Адрес: бул. Яворов 24-26 Телефон: 02/9628717
Факс: 02/9620579 E-mail: Web страница: www.lutobg.com


Вземи линк към профила:

БАСЕЙНИ ЛЮТО - Услуги

Филтриращи системи

Филтриращите системи Desjoyaux се монтират на борда на басейна и не се нуждаят от допълнително строителство на помещение за помпи и филтри. Отпада необходимостта от изграждане на инсталационни коридори, полагането на тръбни системи, както и оформянето на отвори по коритото на басейна за дюзи, скимери и прожектори.

Басейни Desjoyaux

Технологията Desjoyaux се базира на две патентовани техники:
- двустранен кофраж, позволяващ изграждането на басейни с произволни размери и форма.
- Филтърна група тип "моноблок", позволяваща филтрация без изграждане на тръбна разводка около басейна и машинно помещение за поместване на филтри и помпи.

Водни съоръжения

 „Люто"ООД изгражда водни съоръжения на холандската фирма VAN EGDOM - водни пратери, водни пързалки и др.

Лепени изделия

В производствената си база, фирма „Люто" разполага със съвременни машини за заваряване на двустранно промазани брезенти, както и висококвалифицирани специалисти с над 15 годишен опит.

Хидроизолации

Фирма „Люто" извършва полагане на фолийни PVC хидроизолации, имащи много добри механични свойства, UV защита и устойчивост на стареене.

Езера

Фирма "ЛЮТО" създаде специализирана група за проектиране и изпълнение на изкуствени езера, облицовани с полимерни, фолийни изолации.