Запазен знак
Меню

МАИ - ГРУП -

Категория: Строителство и ремонт; Строителство на жилищни и нежилищни сгради; Строителство на промишлени сгради и съоръжения; Административна област: Пловдив Населено място: Пловдив, Пощ. код: 4000 Адрес: бул. 6-ти Септември 126 Телефон: 032/630667
E-mail: Web страница: www.mai-group.net


Вземи линк към профила:

МАИ - ГРУП - Услуги

Жилищни сгради

МАИ-ГРУП ЕООД се стреми да обогатява своя опит, като успешно реализира и изгражда жилищни сгради, кооперации, фамилни къщи, семейни хотели.

Обществени сгради

Дейността на фирма МАИ-ГРУП ЕООД не се ограничава само в строежа на жилищни сгради, а се развива и в сферата на общественото строителство.

Промишлени сгради

Като всяка строителна компания и МАИ-ГРУП се развива в строежа на промишлените сгради. Разполагаме с богат опит и много реализирани проекти.

Метални конструкции

Металните конструкции имат особено голямо значение и най-вече голямо приложение. Реализирваме халета, складови фабрики и т.н. от метални конструкции.

Бетонови настилки

Щампованият бетон е нова, модерна технология в строителството. Той се използва най-често за различни декорации на пътеки, алеи, огради, фасади, тротоари и др. Щампованият бетон може да наподобява камък, дърво, кожа и т.н., което допринася за естетичния и реалистичен вид.