Запазен знак
Меню

Д-Р СИМЕОНКА ЦАЦОВА - ПЕДИАТЪР В СОФИЯ -

Категория: Медицина и фармация; Медицински заведения; Административна област: София - град Населено място: София, Пощ. код: Адрес: ул. Николай Коперник 9, ДКЦ 22, ет. 2 Телефон: 02/8723991; 089/9313761
E-mail: Web страница: dr-cacova.com


Вземи линк към профила:

Д-Р СИМЕОНКА ЦАЦОВА - ПЕДИАТЪР В СОФИЯ - Услуги

Лечение на детски болести от д-р Цацова

Д-р Симеонка Цацова предлага лечение на детски болести в София – 22 ДКЦ (двадесет и втора поликлиника в квартал Гео Милев). Тя е специалист по педиатрия с опит, за който доверието между лекар и пациент е от не малко значение за провеждането на правилен курс на лечение. Д-р Симеонка Цацова има богат опит и дълга медицинска практика.
За съжаление, нашите деца не са застраховани от настинки, инфекции и наранявания. В тези моменти родителите се нуждаят от професионалист, който да извърши нужните изследвания и да назначи нужното лечение.

През останалото време, когато детето е здраво и бодро, то се нуждае от профилактика и превантивна грижа за здравето. Като педиатър от София, д-р Цацова предлага медицински грижи за своите малки пациенти във всеки един момент от тяхното детство.

Можете да и се доверите при грипни състояния, инфекции, алергии, вътрешни болести, наранявания и други детски заболявания. Когато взима решение относно лечението, което да назначи и медикаментите, които да изпише, д-р Цацова винаги взима предвид деликатността на детския организъм и предпочита по-леки и дори хомеопатични лекарства. Но никога не се колебае, когато състоянието на пациента изисква антибиотици или друг по-сериозен вид лечение.

Личен лекар от град София – Д-р Симеонка Цацова

Д-р Симеонка Цацова е личен лекар от София. Кабинетът й се намира в 22 ДКЦ, на ул. Николай Коперник 9.

Специалността на интерниста е педиатрия и като такъв тя се грижи за своите малки пациенти с цялата всеотдайност, присъща на лекарската професия, която за нея е и призвание.
Като общопрактикуващ лекар, д-р Цацова извършва профилактични прегледи за деца, детска консултация, имунизации, диагностика и лечение на детски заболявания.
Също така, следи развитието на детето, за да открие евентуални отклонения в нормата в начален стадий и да сигнализира на родителите своевременно.

При сериозни проблеми педиатърът и личен лекар от София назначава консултация със специалист в съответната област на медицината или диспансеризира пациентите.
Допълнителните квалификации на д-р Симеонка Цацова са в областта на шуслеровата терапия и хомеопатията, което й позволява да разгърне познанията си за организма и различните състояния на малчуганите така, че да е в състояние да предложи винаги най-доброто решение на възникналите проблеми.