Категории

Съвети за оптимизация на профил

Ако желаете профилът Ви да бъде по-посещаван

1. Поставете линк към профила си на Вашата уеб страница.
Вземете полето "Вземи линк към профила" от Вашето участие в Reklamator.com и го поставете като линк на сайта си. Смисълът на тази оптимизация е да могат посетителите на Вашия сайт да допринесат за рейтинга Ви в Reklamtor.com. Колкото повече хора последват линка към Вашия профил, толкова по-голяма посещаемост ще получите.

2. Въведете повече текст в профила си.
Въвеждането на повече текст не означава автоматично, че количеството определя качеството. Опишете пълно и подробно предмета си на дейност. Използвайте оптимално полетата "Актуално" и "Допълнителни адреси/офиси/магазини". Вероятността някой да попадне на Вашия профил, търсейки нещо определено, расте правопропорционално с увеличаването на обема информация, предоставена от Вас.

3. Ползвайте уникален текст.
Избягвайте копиране на готов текст от друг интернет източник, дори и това да е Вашият собствен или фирмен сайт. Интернет търсачките (Google, Yahoo и др.) държат на това, съдържанието на дадена страница да е уникално и наличните на нея текстове да не се дублират с други вече съществуващи.

4. Обновявайте съдържанието на профила си.
Колкото по-често обновявате съдържанието на профила си, толкова по-добре. Впечатлението, което оставя профил съдържащ актуална информация със сигурност буди доверие. Остарелите и пълни с неточни данни профили не са атрактивни за евентуалните им клиенти. Освен това честото обновяване на съдържанието се толерира и от така важните днес интернет търсачки като Google и Yahoo.

5. Изберете подходящи ключови думи.
Внимателно подберете подходящите за Вас ключови думи, които най-добре се асоциират с предмета Ви на дейност. Те ще помогнат много за увеличаването на трафика към Вашия профил. Не рядко се среща грешката да се поставят думи като "лоялност", "коректност", "точност". Колкото и добре да звучат, те не помагат на евентуалните Ви клиенти да открият това, което търсят. По добре за Вас ще е да ползвате ключови думи, които са пряко свързани с предлаганите от Вас продукти и услуги. (например: "мебели", "счетоводство", "строителство" и др.)